Cloenda de la setena edició radiofònica del Punt de l'Interrogant.

Sessió especial i  presencial, en directe, el 2  de juliol a la Biblioteca

 “Posem un punt als interrogants que se’ns plantegen. Segur que no hi ha respostes definitives a aquests interrogants.

L'interrogant és únic. El punt que hi posem és diferent, com diferents són les persones”

Així és com comença el Punt de l'Interrogant, el programa de Ràdio Arenys, dirigit per Francesc Coll, que s’emet actualment cada dimarts a les 8 del vespre.

La primera edició del programa va ser a l'octubre de 2003. Després de mantenir unes quantes reunions de preparació durant el setembre amb pioners i primers col·laboradors del programa: Toni Curto, Mercé Freixas,Goretti Salbanyà i Francesc Coll. Ja han passat 7 anys d'aquells inicis i s’han  plantejat al llarg de moltes setmanes, multituds d’interrogants, de maneres d’enfocar la vida, les angoixes, els sentiments,...  Tot plegat han estat més de 250 interrogants posats a debat, en el què més de 150 persones hi han passat, en edicions 32 programes per temporada,  d'octubre a  juny de cada any.

En la cloenda d'aquesta edició, l’espai vol agrair a totes les persones que hi han participat, també a les que hi han passat puntualment amb aportacions expertes en l’interrogant plantejat. Al mateix temps agrair als patrocinadors que hi han col·laborat en les diferents edicions: la Pastisseria Danés, la Fundació Hospital de Mataró i la Farmàcia Bertran.

A partir d'octubre de 2007 el programa disposa del web: www.elpuntdelinterrogant.cat, on hi ha penjats els programes, amb tots els guions dels temes emesos.

Tots els que formem part de l'equip pensem que el més important és que ens coneguem,  que compartim coneixements i aprenguem a viure i conviure com a persones humanes. I fer-ne partícips als qui ho desitgi.

Per mitjà de l'Agenda invitem a tothom qui vulgui venir, el divendres 2 de juliol, a 2/4 de 8 de la tarda a la Biblioteca P.  Fidel Fita a participar presencialment de l’edició especial del programa, amb l'interrogant següent: "Ens queixem molt,... però, fem alguna cosa?"

Moltes Gràcies
Francesc Coll 

 
cartell PUNTDELiNTERROGANT.pdf cartell PUNTDELiNTERROGANT.pdf
Size : 0.073 Kb
Type : pdf
 
Make a Free Website with Yola.