Ana Solanes
Soc infermera de professió i vocació. Porto 20 anys exercint en l´àmbit assistencial i paral•lelament formant-me principalment en processos de malaltia terminal, mort i processos de dol.
L´experiència adquirida al llarg de la meva trajectòria professional, la meva formació (post-graus, cursos, congressos, docència..), juntament amb la meva experiència en conducció de grups de dol durant més de 5 anys, m´ha portat a tenir una visió més amplia i més conscient del significat de la vida i a mort. A més, des de sempre  he viscut en primera persona  experiències relacionades amb la part més subtil, energètica i espiritual de la persona que poc a poc m´han fet adonar en la realitat d´una mort que forma part de la vida. La mort  com quelcom natural i a veure-la com una transformació a un altre estat de consciencia. En definitiva a veure la mort com a mestre de vida.
Actualment condueixo un grup de creixement personal a partir de la mort, pèrdues, malaltia, càncer (Vivir hasta despedirnos) i col·laboro en el centre ESFERA de Mataró realitzant tallers de creixement personal, cercles de llum i teràpia individual holística.

 
Make a Free Website with Yola.