Ara fa 10 anys la Goretti Salbanyà en Toni Curto, la Mercé Freixes i en Francesc Coll, es van reunir per gestar un programa per a la Radio Arenys, i va néixer "el punt de l'Interrogant".

A partir de la segona edició es va buscar més participants a un model de programa de tendència humanista, que en la primera edició va donar el fruit que se n’esperava.

Tots els participants que hi col•laboren ho fan amb un i únic objectiu: d’enriquir i enriquir-se intel•lectualment a tots els oients i així esdevenir tots mes humans.

Els més de 300 programes han tingut tots ells, els corresponents interrogants; ens hem interrogat sobre aspectes de  la nostra societat. Des de la vessant més humana a l'opulència dels anys de la bombolla immobiliària, la que es deia que esclataria per alguna banda i això a estat aixi amb la crisi econòmica, social i moral que hi ha actualment.

També no ens hem d'oblidar de tothom que hi ha participat; tant preparant els guions dels programes, com venint de contertuli donant llur opinió, sortida des de l’experiència pròpia i que ha estat amb la col•laboració de més de 400 persones.
Alhora agrair el més important, els oients del programa, sense ells, res no hagués estat possible. Recordem d’una manera especial els qui ens han deixat, el Joaquim Cervera, el Pere Riera i com a tècnic a ràdio Arenys a l’Ivan Llença.

Dir que un puntal molt important del programa ha estat en Francesc Coll que ha anat animant a tot tipus de persones de totes les edats i nivells culturals i diferents maneres de pensar per tal d’enriquir aquest programa, i entre ells jo, dipositant la seva confiança i creure que jo seria capaç de preparar i participar en els programes . D’aquesta manera tant senzilla, ha fet pujar l’autoestima de moltes persones, tant a oients, com a els participants del programa.

Ja partir de la segona edició es va buscar i trobar patrocinadors com ara la Pastisseria Danès, Fundació Hospital, Farmàcia Bertran Serracanta, Centre Medic Maresma, Balneari Titus, que gràcies a ells, el programa ha agafat una trajectòria més rica, doncs els col•laboradors ens hem beneficiat en formació, en benefici propi i del programa.

Gracies a tots i totes, tant oients com participants i patrocinadors per creure en aquest projecte, i fer-nos més rics i feliços a tots.

En el decurs d’aquests 10 anys, els interrogant que s’han plantejat, us ha fet veure les coses des de una altre prespectiva?

Truqueu si voleu al 93 795 79 12.
L’interrogant d’avui està servit.


Feliç aniversari!!!!