Si vols escoltar els programes enregistrats, clica a......

Browsing Archive: November, 2011

Quin model de societat volem?

Posted by Teresa Verdura Anglada on Wednesday, November 30, 2011, In : Societat 

Durant diverses setmanes s’ha tractat aquest tema amb diferents persones, diferents contribucions, idees i propostes. Avui que a mi em toca repetir, crec que els meus postulats segueixen sent els mateixos que ja vaig fer fa uns dies, però ja que avui em toca centrar el tema, aquí enceto el que m’gradaria que conversessim aquesta nit.
D’entrada diré que la situació per la que estem atrvessant es molt dificil, peró que aquest fet no es nou, de manera ciclíca els homes, vaja les perso...

Continue reading ...
 

QUIN MODEL SOCIAL VOLEM? DECIDIM O DECIDEIXEN PER NOSALTRES?

Posted by Antoni M. López on Tuesday, November 22, 2011, In : Societat 

A peu d’urna, d’internet, de tv i de la premsa hem pogut seguir la victòria absoluta de la dreta popular i ciunionista a les eleccions generals. Sort que PxC no ha tret cap diputat!
L’arc de santmartí parlamentari no pinta gaire bé: domina el blau i s’ha degradat el roig, afavorint el predomini del verd, pels vots indignats i el morat republicà. I l’abstenció!
El compromís entra al Congrés amb ecologistes en acció d’Equo. L’estelada no hi és!
La coincidència (?) electora...

Continue reading ...
 

QUIN MODEL SOCIAL VOLEM? Subtítol: estem perduts i no sabem cap a on anem?

Posted by Consol Currius on Monday, November 14, 2011, In : Societat 

Bona tarda/nit a tothom, una vegada més ens trobem a la sintonia de radio Arenys al programa el punt de l’interrogant, per tal de desenvolupar un nou tema, dins del tema que venim tractant aquest mes, amb el títol de…ESTEM PERDUTS I NO SABEM CAP A ON ANEM?.
En general quant escolto  parlar a la gent, veig alguns programes a la tele, veig les noticies o les escolto per la radio, el missatge que em donen, es que estem tots perduts i no en tenim ni idea de com ens en sortirem de tot .
Hi ha...

Continue reading ...
 

Quim model social volem? /Subtema setmana:Podrem mantenir l’estat del benestar?

Posted by Francesc Castell on Tuesday, November 8, 2011, In : Societat 

El tema mensual proposat té l’ambiciós títol ”Quim model social volem?” Per aquest primer punt del mes us he suggerit el subtítol: Podrem mantenir l’estat del benestar?
Deia ambiciosa pregunta perquè és quasi obvia. Quim model social volem?... la resposta més senzilla, la primera que a tots se’ns acut és: el model social millor i  més just. I amb això hauríem acabat. Però, per poc que hi pensem, el tema és molt més complex.
Una de les conquestes del segle XX ha sigut l�...

Continue reading ...
 
 
 
Make a Free Website with Yola.