Si vols escoltar els programes enregistrats, clica a......

Browsing Archive: October, 2011

OBJECTIUS PER L’ANY: PREJUBILACIÓ I VIDA NOVA?

Posted by Antoni López on Monday, October 17, 2011, In : filosofia 

Ara que ja ha arribat la tardor és el momento de reflexionar i fer projectes per l’any nou.

Com en el cicle anual, el cicle vital ens porta una primavera dolça, un estiu molt càl.lid, esperant que la tardor permeti una vida reposada i madura per les experiències viscudes.

Després d’anys de treball i participación social ha arribat un temps de crisi global, que ens fa indignar pels abusos del sistemes politítics i econòmics que el provoquen.

I ens planteja la necessitat d’...


Continue reading ...
 

Steve Jobs. "Vosté pot disfrutar de la seva vida tots els dies!!"

Posted by Sergi Pérez on Monday, October 10, 2011, In : filosofia 

Encara no fa una setmana va morir Steve Jobs.
El fundador de Apple ha aconseguit en pocs dies desbancar qualsevol campanya mediatica que s'hagi volgut pssar en marxa.
No és gents freqüent que fets d'aquest tipus facin corre els sistemes digitals de comunicació a la velocitat que hem vist aquest dies. Però que podiem esperar de la persona que els va inventar. No ens equivoquem, Steve Jobs no va inventar tot el que hi ha a la xarxa en sistemes digitals de comunicació, però si va ser el pri...

Continue reading ...
 

Ens autoimposem objectius prou factibles?

Posted by Francesc Castell on Wednesday, October 5, 2011, In : Societat 

Per molts factors, al principi de la tardor comença un nou cicle anual. Encara que enguany no ho sembli, per l’alta temperatura que fa. Però en general és època de canvi, com si estrenéssim un nou any. Però, només el canvi del temps atmosfèric condiciona moltes altres coses del dia a dia.
Setembre-octubre, comença el curs a les escoles, instituts i a les universitats. I de rebot, d’alguna manera, també una nova etapa a les nostres vides. S’han acabat les vacances (els que n’h...

Continue reading ...
 
 
 
Make a Free Website with Yola.