Si vols escoltar els programes enregistrats, clica a......

Browsing Archive: December, 2012

La dieta de Nadal i cap d'any

Posted by Cristina Massagué on Sunday, December 16, 2012, In : Salut 

Avui parlarem de les dietes de Nadal. Com cada any durant aquestes èpoques es temps de reunir-se amb família, amics i gent estimada en general, i com totes les festes socio-culturals es solen acompanyar d'uns àpats abundants, generosos que es composen de entremesos, pica-pica's, primers, segons plats, postres, dolços refrescos, i molt, molt d'alcohol, en general.

Són èpoques per gaudir, passar en família i gaudir, però amb mesura podem evitar algunes possibles conseqüències relaciona...

Continue reading ...
 

Com equilibrar el sexe?

Posted by Gemma Puig on Tuesday, December 4, 2012, In : Psicologia 

Hi han molts factors a tenir el compte quan ens preguntem com equilibrar el sexe:

quan és una parella nova, l'emoció del moment, la novetat i l'adrenalina del principi pot fer més senzill el sexe, en canvi si la parella fa molts anys que estan junts, pot provocar la monotonia o la mateixa rutina diària pot causar una mica d'avorriment, i fins i tot, el sexe es pot transformar en un deure alhora de posar-s'hi.

Per un altre costat igual que la relació la cuidem, hem de ser creatius sexualme...

Continue reading ...
 

En Pere sense por

Posted by Joan Amades on Saturday, December 1, 2012, In : Educació 


Hi havia un noi anomenat Pere, que era molt valent. Havia sentit parlar moltes vegades de la por, però ell no sabia pas quina mena de cosa era ni si era com una mena de bèstia o d'herba o de pedra. Tenia moltes ganes de saber què era i un dia decidí anar-se'n pel món per veure si la trobava.
Caminant, caminant, se li féu de nit. Es trobava vora d'una casa i es féu càrrec de demanar-hi posada. Quan s'hi acostà, trobà molta gent que li aconsellaren que no hi anés pas, perquè hi havia...

Continue reading ...
 
 
 
Make a Free Website with Yola.