Si vols escoltar els programes enregistrats, clica a......

Browsing Archive: January, 2012

Monogràfic: La Nutrició-4

Posted by Francesc Coll on Wednesday, January 25, 2012, In : Salut 

Aquest darrer programa del mes de gener de 2012, voldria parlar d'un altra mena de nutrició.
 
El punt de l'interrogant d'aquest mes de gener ha anat desgranant la manera de nodrir-se, l'alimentació necessària per tal de tenir els elements adients, i escaients per el cos, tenir totes les vitamines, calories,... i endemés aportacions alimentàries que ens hem de fer per tal de no esdevenir malalts.
 
Crec que entre tots els col.laboradors que hem passat, i els dietistes que han vingut, hem don...

Continue reading ...
 

LA NUTRICIÓ: Som el que mengem, com i on ho mengem?

Posted by Antoni López on Monday, January 23, 2012, In : Salut 

Amb l’arribada de l’any nou, els que tenim una edat –sense arribar a la tercera- ens hem   plantejat fer règim. Descartant el pa negre, les farinetes, la cuina econòmica tradicional, hem provat la dieta mediterrània, vegetariana, macrobiòtica, xinesa o el sushi japonès. Quin mètode és millor: el del Dr. Montignac? Dukan? Cohen? l’antidieta?
Caldrà  recórrer a un dietista per seguir un règim més personalitzat?


L’odissea de l’espècie humana, la lluita per la supervivènc...

Continue reading ...
 

La Nutrició-3

Posted by Toni Badosa on Monday, January 16, 2012, In : Salut 

L’abundància, fins i tot l’excés d’informació de que disposem avui dia, sobretot a través de les xarxes, i a través també dels mitjans de comunicació més propers (diaris, revistes, televisió) fa que qualsevol tema que ens disposem a enfrontar, es reveli com a molt complex, que  se’ns apareguin les moltes cares del seu possible enfocament.

Avui, inici recent de l’any, és un moment bo per plantejar-nos petits propòsits  per corregir postures que durant l’any hem anat deixa...

Continue reading ...
 

La nutrició- 2

Posted by Francesc Castell on Wednesday, January 11, 2012, In : Salut 

El dimarts passat vareu començar parlant de l’alimentació en les primeres etapes de la vida. Ja em sembla prou bé, perquè els bons hàbits que agafem de petits, marcaran en gran mesura el futur de la persona quan sigui adulta. Però penso, que no del tot.
Així, sembla lògic que avui continuem parlant de l’educació nutricional en la pubertat i/o en l’adolescència.
Com deia abans, en principi tampoc haurien haver-hi massa diferències, ni grans trencaments. Doncs com deia abans, sem...

Continue reading ...
 

La nutrició infantil

Posted by Consol Currius on Monday, January 2, 2012, In : Salut 

Bona tarda nit a tothom, ens troben en el programa el punt d'interrogant el primer de 2012, avui tractarem del tema la nutrició infantil.

La nutrició es un tema molt important, som el que mengem, i des del moment en que naixem  ja comencem la nostra alimentació:

Primer comencem per la lactància materna o en llet maternal, desprès quant  el nostre pediatre ens diu que ja poden introduir altres aliments com les papilles sense gluten, mes endavant els pures amb  ales de pollastre i les papill...

Continue reading ...
 
 
 
Make a Free Website with Yola.