Si vols escoltar els programes enregistrats, clica a......

Browsing Archive: May, 2012

Perquè no diem res davant l’evidència de la corrupció? III

Posted by Lluïsa Sarquella on Sunday, May 27, 2012, In : Societat 

Ens fa por dir el que pensem i actuar amb conseqüència?

Fa temps que ja es veia venir, eram carn de canó utilitzats com a peons per uns jugadors, gent per quí el més important es acumular riquesa i a òn els valors quedan relegats, ser o no ser i aquí ser significa tenir el poder a qualsevol preu.

I mentres de mica en mica anem veient com tots els drets que vàrem aconseguir amb tants esforços es van esmicolant com si fòren paper mullat i tant depressa com un llamp.

Entre d’altres he v...

Continue reading ...
 

Perquè no diem res davant, L'evidència de la corrupció? II

Posted by Consol Currius on Monday, May 21, 2012, In : Societat 

Això es un dilema, el perquè? crec que senzillament, el fet de veure el que tot plegat està passant costa d'assimilar, tots els càrrecs que han tingut poder, que han manat, tots han malbaratat el diner public, amb la creença de que tant se val com es gasti dons es diner public. Si tothom que tingues que gastar diner ho fes com si fos seu, les coses estic segura serien diferents. les despeses serien molt justificades, serien fetes amb seny.

Els indignats es el poble que vol que hi hagi tra...

Continue reading ...
 

Per què no diem res davant l’evidència de la corrupció?

Posted by Francesc Castell on Tuesday, May 8, 2012, In : Societat 

Aquesta pregunta així formulada té un punt de retòrica, doncs dins ella hi ha una afirmació implícita. L’asseveració de que tenim evidència de l’existència de la corrupció. Sabem de l’existència dels casos de corrupció que s’han denunciat, jutjat o dels que estan en tràmit de resolució. I dels que s’han desestimat.

Però a part d’això, que sabem pels mitjans de comunicació, tots intuïm que n’hi ha molta més de corrupció. Que la que es veu només deu representa...

Continue reading ...
 
 
 
Make a Free Website with Yola.