Si vols escoltar els programes enregistrats, clica a......

Browsing Archive: April, 2013

10è aniversari del punt de l´interrogant.

Posted by Consol Currius on Tuesday, April 30, 2013, In : filosofia 

Ara fa 10 anys la Goretti Salbanyà en Toni Curto, la Mercé Freixes i en Francesc Coll, es van reunir per gestar un programa per a la Radio Arenys, i va néixer "el punt de l'Interrogant".

A partir de la segona edició es va buscar més participants a un model de programa de tendència humanista, que en la primera edició va donar el fruit que se n’esperava.

Tots els participants que hi col•laboren ho fan amb un i únic objectiu: d’enriquir i enriquir-se intel•lectualment a tots els oi...

Continue reading ...
 

Sabem sortir de l'entorn que ens ofega?

Posted by Gemma Puig on Wednesday, April 17, 2013, In : Salut 

Podríem dir que si sabem sortir de l'entorn que ens ofega, hi han moltes maneres de sortir-ne i podem trobar la que sigui més adient en aquell moment.
 
Podríem dir que no, ja que a vegades l'emergència en aquell moment de solucionar un problema o una feina, fa que sigui difícil de sortir d'aquell entorn de manera immediata, per tant ens seguim ofegant.
 
Anem a veure maneres per sortir-nos del ofeg:
1) Proposo respirar i pensar en fer un descans i buscar una altre manera d'abocar el problema...

Continue reading ...
 

L' alimentació infantil actualment, es correcte?

Posted by Cristina Massagué on Thursday, April 11, 2013, In : Salut 

L'alimentació d'una persona, un nen en estat de creixement, és la més important de la seva vida.

El tipus de nutrició, aliments, hàbits alimentaris,... seràn vitals en aquest procés de creixement en una persona en el seu desenvolupament, ja que aquest li acompanyarà tota la vida.

Tot i així aquest pot corretgir els errors ja en edat adulta i educar-se correctament en uns bons hàbits saludables, les conseqüències d'una alimentació erronia en etapa de creixement, igualment pot arro...

Continue reading ...
 

Els nens, aquells petits grans mestres: podem aprendre dels nens?

Posted by Jordi Royo on Sunday, April 7, 2013, In : Educació 

Veiem els nens com a persones fràgils i vulnerables, a qui hem de protegir de les amenaces del món, en el nostre paper d’educadors com a pares o membres de la societat. 
Educar un nen no vol dir fer-li la vida fàcil sino ajudar-lo a afrontar els reptes de la vida pel desenvolupament de la seva personalitat. Malgrat l’expertesa que els adults adquirim amb l’experiència durant la vida; hi ha quelcom que podem aprendre dels nens?
La ingenuitat en la visió del nen ens apropa a una altra...

Continue reading ...
 
 
 
Make a Free Website with Yola.