Si vols escoltar els programes enregistrats, clica a......

Browsing Archive: June, 2014

Què hi ha després de la mort?

Posted by Gemma Puig on Sunday, June 15, 2014, In : filosofia 

Primer de tot és important pensar com entenem la mort, segons la religió o la cultura rebuda s'entén de maneres molt diferents. Hi ha molta diversitat, els científics també ho intenten explicar.

També tenim persones que ens expliquen experiències viscudes en el llindar de la mort, abans de sentir que tornaven a la vida.

 La mort és una realitat i és la única cosa segura que tenim a la vida, alhora pot ser una quimera que moltes vegades al pensar en ella ens aterra, crec que el que ens...

Continue reading ...
 

Què esperem de les nostres famílies?

Posted by Maria Monini on Friday, June 6, 2014, In : Societat 

La família és un grup de persones unides per vincles de parentiu, per consanguinitat, per una vinculació formal com ara el matrimoni o l’adopció, o bé unides per una relació afectiva, que viuen juntes per un període indefinit de temps. Constitueix la unitat bàsica de la societat.
A més, la família és un sistema, dins del qual cada membre, o element, manté una relació amb cadascú dels altres membres, per mitjà de les quals exerceixen una influència sobre els altres, i, a l’...

Continue reading ...
 

Vivim el present o tenim el passat ben present?

Posted by Montserrat Masvidal on Monday, June 2, 2014, In : Societat 

Hi ha una dita que diu que si volem coses noves i volem canviar i evolucionar, hem de llençar allò que és vell per deixar lloc a allò que és nou.

La pregunta clau es, com podem avançar si vivim ancats al passat? I la següent es, aprenem d’aquest passat?

Diuen que l’experiència es un grau, però realment sabem aprofitar aquest aprenentatge?,o es allò de que l’home sempre topa dues vegades a la mateixa pedra?

Un mateix pot reflexionar, si viu condicionat o no pel temps que ja ha pas...

Continue reading ...
 
 
 
Make a Free Website with Yola.