Si vols escoltar els programes enregistrats, clica a......

Browsing Archive: October, 2015

Què ens fa canviar?

Posted by Octavi Garcia on Thursday, October 29, 2015, In : Societat 

Des de la concepció de l'ésser humà la seva fisiologia està en situació de canvi radical i constant, creixem fisiològicament però sobretot canviem psicològicament, s'adquireix informació i s'estableixen nous perímetres de coneixement i noves pautes de conducta, gairebé sense voler.
Però a qualsevol moment la persona pot decidir acomodar-se en els seus costums, relacions socials o familiars, aficions, hàbits intel·lectuals…normalment aquesta decisió serà de tipus inconscient�...

Continue reading ...
 

Whats app si o no?

Posted by Gemma Puig on Sunday, October 25, 2015, In : Societat 

Vivim en una època on la tecnologia en telecomunicacions s'ha desenvolupat de manera increïble i cada vegada apareixen ràpides i pràctiques formes d'estar comunicats amb tothom, i aquesta és una manera que s'està utilitzant molt, a nivell de converses a un usuari o a varis usuaris alhora, amb grup.

Avantatges d'utilitzar aquesta  eina:

Els usuaris de WhatsApp poden comunicar-se entre si sense importar la companyia que cadascú tingui contractada.
La cobertura és a tot el món, els usuari...

Continue reading ...
 

Cuidar-se per agradar als altres o per agradar a un mateix ?

Posted by Maria Monini on Sunday, October 18, 2015, In : Societat 

Voldria començar fent una reflexió sobre la utilització de la paraula “agradar”. El fet d’associar el fet de cuidar-se amb la necessitat d’agradar ja indica un significat. Agradar comporta la presencia d’ algú que agraeix, que aprova, que admira, que mira?
La necessitat d’un públic que admira i aprova, o gaudeix de mirar és pròpia d’una societat fonamentada en valors que més aviat tenen a veure amb la imatge i amb l’aparença que no pas amb l’essència.
Aleshores, ens...

Continue reading ...
 

Per què emmalaltim?

Posted by Ana Solanes on Wednesday, October 7, 2015, In : Salut 

Generalment s´entén la malaltia  com una entitat oposada a la salut.
Un malalt es un ésser humà que pateix una malaltia, sigui conscient o no del seu estat.
l´efecte negatiu de la malaltia és conseqüència d´una alteració o pèrdua de l´harmonia d´un sistema a qualsevol nivell.
Segons l´ OMS (Organització mundial de la salut) la malaltia es l´alteració o desviació de l´estat fisiològic en una o vàries parts del cos, per causes  internes/externes en general conegudes; manifest...

Continue reading ...
 

Sabem valorar el temps que tenim?

Posted by Jordi Alcasser on Friday, October 2, 2015, In : filosofia 

L’altre dia tot dinant amb companys de feina vaig llançar-los la pregunta en qüestió i la resposta va ser NO, no sabem valorar el temps que tenim. Sobretot ho explicaven per la rutina, per les inexcusables obligacions. Les persones tenen la sensació que perden el temps i que viuen en la rutina i que en general podrien viure millor. 
Sabem que la vida té un component repetitiu pel simple fet de que també formem part d’una col•lectivitat i per tant d’utilitat i funcionalitat. Llavo...

Continue reading ...
 
 
 
Make a Free Website with Yola.