Dins la Societat en la qual actualment vivim, penso com a assessora nutricional que no ens alimentem de manera adequada, perquè tenim massa informació o la que tenim no es del tot correcte. I el ritme de vida el qual portem, no ens permet dedicar-li el temps necessari, i les necessitats canvien progressivament.
 
Adquirir uns bons hàbits alimentaris es un aprenentatge que fem des de que som petits a través de la família, l'entorn, la societat, per això es molt important educar-nos correctament perquè som el que mengem, i és vital cuidar el nostre cos que ens acompanyarà tota la nostra vida; i la nostra salut estat físic en gran part dependrà de nosaltres.
 
Perquè mengem?
 
El nostre organisme necessita rebre periòdicament menjar que ens proporcioni energia i perquè repari elements biològics deteriorats. Els aliments es composen de substàncies o nutrients amb valor energètic: proteïnes,hidrats de carboni i greixos,  i nutrients no energètics, però indispensables per al funcionament biològic de l' organisme: vitamines i minerals.
 
Ens alimentem de forma correcte?
 
Si entenem per alimentar-nos introduir menjar al nostre cos,sí.  els països desenvolupats no hi ha escassetat d'aliments, sinó que mengem més del necessari, afavorint el sobrepès, la obesitat i moltes altres infermetats relacionades amb aquestes.  Si parlem de nodrir l'organisme, la cosa canvia, perquè nodrir-me consisteix en aportar al cos tots els nutrients que necessita i en la quantitat adequada; situació que cada dia és més lamentable; no és el mateix alimentar-se que nodrir-se.
 
 Els errors principals en la nostra alimentació, solen ser quatre: 1).- menjar més quantitat d'aliments o calories durant el dia de les que necessitem, 2).- distribuïm malament el menjar durant el dia: poc esmorzar o cap / massa dinar o sopar. 3).- Mengem ràpidament, afavorint empassar més del necessari i reduint la sensació de sacietat, 4).-  utilitzem amb més freqüència els aliments que hauríem de dosificar més, com greixos, sucres, o aliments d''origen animal, que generalment tenen més valor calòric, més colesterol o triglicèrids, menys fibra i menys vitamines i minerals...etc..
 
Una correcta alimentació és bàsica i imprescindible per una bona salut física, anímica i mental! Trobar l'equilibri entre una alimentació variada correcte segons les nostres necessitats a nivell calòric i uns hàbits saludables d'activitat física diària.