En aquesta societat d'ara que està en crisi de família, economia, treball, moral etc...... estem tots buscant una sortida a aquestes situacions, de vegades sense sentit, que almenys a mi em porten a una situació de confusió.
D'Altre banda les telecomunicacions ens porten en tot moment a saber que està passant a tot arreu, des de el temps que fa i farà a tots els països , saber quines revoltes , canvis de governs, terratrèmols, quins èxits tenen els cantants, actors etc.......
Tanta informació de vegades fa que ens agafin angoixes, davant de situacions en les que nosaltres estem indefensos, no hi podem fer res.
En les úniques situacions en les que nosaltres si poden controlar entre cometes son les coses en el dia a dia, però sempre depenent de com ens trobem de moral, feina, família etc........
En la meva opinió la situació social actual es de intentar resoldre massa de presa tot el que durant tant de temps sa fet malament, intentant trobar seny allà on hi ha caos, s'esta destruint per construir.
Desitjant que tot s'arregli, pas a pas, amb una intel•ligència de comunitat.
Aquest es nomes un punt de vista, hi han molts, la situació està servida, anem a donar la nostra opinió.