El cos és el que ens representa d'una manera física als altres, el cos és el vehicle amb què ens relacionem, i comuniquem amb els demés, el nostre cos és important, és com la teva carta de presentació, hi ha molts aspectes transmesos genèticament, i d’altres per les circumstancies i experiències viscudes.
Però no som només un cos, el cos és, l’embolcall, és el exterior i és important cuidar-lo per intentar no accelerar el seu procés d’envelliment natural, per mantenir-lo sa amb la l’alimentació, per prevenir-lo de malalties; podríem dir-ne molts motius tant físics, com psicològics dels motius dels quals és necessari cuidar-lo; però també tenim que cuidar l’interior que és la nostra ment, que està estretament relacionada amb el cos.
Crec que el culte al cos pot provocar dietes no gaire saludables amb carències alimentaries perjudicials, només per cuidar un prototip de cos, també és una qüestió comercial i econòmica que utilitzen les grans empreses, a vegades la imatge pot ser fins i tot sexista, s’ha d’estar explosiu tant l’home com la dona, i  supersexy, aprofito per parlar-vos de que em recorda una cançó de Aqua, que és diu Barbie-girl , on ens presenten el món de la Barbie i és un món falç, on tot és de plàstic, i fantàstic, i lo més important de tot és com et vesteixes, i a qui li ensenyes la teva imatge. Fa pensar...
 Estic d’acord que la imatge és important, per la manera que volem que ens vegin i perquè diu molt de nosaltres, però crec que no podem ser esclaus d’aquesta. S’ha de ser curós amb el nostre cos i estimar-lo per tot el que representa i el que ens dona, hem de cuidar-lo i mimar-lo igual que d’altres aspectes nostres, igual d’importants.