Aquesta tarda ens reunim com cada dimarts, per tractar un nou interrogant; “Estem evolucionats?”

Matisaré una mica més ja que el tema és molt ampli i disposem de poc temps. He buscat per internet informació ( anys enrere ho hagués fet per l’enciclopèdia ) . He escollit parlar de dos tipus d’evolució diferents en un principi; l’Evolució Biològica i l’Evolució Espiritual . La primera es defineix com un conjunt de transformacions o canvis a través del temps ,que ha originat la diversitat de formes de vida que existiesen sobre la Terra a partir d’un antepassat comú. La segona és el camí que recorre l’èsser humà de l’imperfecció a la perfecció mitjançant l’amor fraternal ( ademés  estem entrant en l’era d’aquari i aquest tipus d’evolució és un tema molt actual).

Per respondre amb un sí  o un no a l’interrogant que proposem crec no que no es pot fer, ja que per això necesitem una linia del temps amb un principi i un fi i situar-nos en un punt. El problema és que ens falta delimitar aquest fi, encara que hi ha qui la posaria al desembre del 2012, però no tenim proves definitives per fer-ho.

LLavors proposo un nou interrogant , unim en el nostre dia a dia l’evolució biològica amb l’espiritual? O només traballem una de les dues?

Amics comença el punt de l’interrogant...

NOTES POST-TERTÚLIA

El llibre que vàrem comentar (
J.Gantung) es aquest:

-Tras la violencia, 3R: reconstrucción, reconciliación, resolución. Afrontando los efectos visibles e invisibles de la guerra y la violencia. Bilbao: Bakeaz/Gernika-Lumo: Gernika Gogoratuz, 1998.

En aquest llibre és on planteja la qüestió del perdó com un procés de dos.

Altres informacions sobre aquest autor es poden consultar a:
-Entrevista en el diari El Pais 28 de gener de 2001
 http://www.elpais.com/articulo/elpepiautval/20010128elpval_18/Tes/resoluci%F3n/conflictos/exige/creatividad
-Una pàgina de solvència contrastada que informa sobre les tesis d’aquest sociòleg.
  http://them.polylog.org/5/fgj-es.htm