L'alimentació d'una persona, un nen en estat de creixement, és la més important de la seva vida.

El tipus de nutrició, aliments, hàbits alimentaris,... seràn vitals en aquest procés de creixement en una persona en el seu desenvolupament, ja que aquest li acompanyarà tota la vida.

Tot i així aquest pot corretgir els errors ja en edat adulta i educar-se correctament en uns bons hàbits saludables, les conseqüències d'una alimentació erronia en etapa de creixement, igualment pot arrossegar-se per sempre.

Estem a temps en qualsevol moment de lluitar contra la societat consumista que ens envolta i que ens bombardeja constantment amb tot tipus d'estratègies per fer-nos caure en el consum impulsiu dels seus productes de disseny atractiu, però de dubtós contingut nutricional.

No hi ha millor contraatac que tenir una bona informació i conscienciació de tot el que ens envolta i sobretot una bona educació nutricional i en hàbits alimentaris.
Informar-se i consultar és fàcil, i podem habitar molts mals de caps.
No és fàcil educar a un nen contra tot això, per aquesta raó, és tant important educar-los des de petits i concienciar-los. Els hi farem un favor a la seva salut i el ben estar de la seva vida.

Som conscients del què realment és saludable o no per els nostres fills?