Bona tarda nit a tothom, ens troben en el programa el punt d'interrogant el primer de 2012, avui tractarem del tema la nutrició infantil.

La nutrició es un tema molt important, som el que mengem, i des del moment en que naixem  ja comencem la nostra alimentació:

Primer comencem per la lactància materna o en llet maternal, desprès quant  el nostre pediatre ens diu que ja poden introduir altres aliments com les papilles sense gluten, mes endavant els pures amb  ales de pollastre i les papilles de fruita i així de mica en mica anar introduint tots els aliments essencials pel nostre desenvolupament físic i mental.

Les mares de tot arreu, som totes en part una mica nutricionistes,dons des del  primer moment ens hem d'ocupar de la nutrició des nostres fills, sempre assessorades per els pediatres i per les iaies, i ensortin-se de aquesta nova tasca com es la nutrició dels nostres fills. No sols això sinó també aconseguir que els nous productes que introduïm a la dieta se’ls mengin, això es un repte dons no tots els nens accepten igual el provar i menjar aquets nous gustos. De vegades perquè mengin hem de fer mil i una coses,però l important es aconseguir que els nostres fills creixin sans.


Be el tema està servit, anem a parlar de la nutrició dels nostres fills, com ens ho fem i con ens ensortim d'aquest repte de menjar pel físic  i alimentar la nostre vida?
Gracies.