Avui el programa del punt de l'interrogant, planteja el que en el programa en sí, sempre planteja, la vida és un compromís. Des de aquest programa, en els seus inicis sempre, setmana rera setmana, durant vuit anys, i cada any durant 36 programes ha tingut un compromís en aportar noves maneres de veure les situacions de vida. Així doncs, hem parlat de més de 250 interrogants.
Els interrogants que es plantegen són compromís de vida, cada u respon segons les seves vivències i experiències de vida per compartir a tots vosaltres que ens escolteu.
 
La resposta d'avui, és molt personal, per tant cal debatre particularment si la vida és o no és un compromís, si ens comprometem en alguna cosa, o amb algú o bé ens limitem a néixer, alimentar-nos, reproduir-nos i morir. Quin avorriment si la vida de compromís és tant sols això. Bé tal vegada si que molts aspiren a aquesta situació, però voleu dir que hem vingut aquí, només per això.
 
Segurament ens caldrà despertar al compromís; primer amb un mateix. Cal preguntar-se, a què em comprometo amb mi mateix? Què he vingut a fer en aquest món? Visc la meva vida amb i en intensitat? Em conformo amb tot el què em donen o sé ser una persona crítica?
 
Si el programa que escoltem que es "el punt de l'interrogant" ens planteja interrogants, nosaltres ens formulem interrogants, sovint?
 
Avui sí que seria bo de que els qui ens escolteu fessiu la vostra aportació en l'interrogant que plantegem.
Així doncs, a partir d'ara ja podeu trucar al telèfon 92 795 79 12.
 
Només ens limitem en el compromís de viure i mantenir-nos vius, i esperar el moment de la mort, per haver complert en la vida?
 
Serà amb els contertulis d'avui, que farem, juntament amb vosaltres, de la vida un compromís.
 
Ah, i penseu que fer els guions de cada setmana, és un compromís molt important per la persona que el fa.
 
Així doncs, comencem avui, el punt de l'interrogant.