Aquest darrer programa del mes de gener de 2012, voldria parlar d'un altra mena de nutrició.
 
El punt de l'interrogant d'aquest mes de gener ha anat desgranant la manera de nodrir-se, l'alimentació necessària per tal de tenir els elements adients, i escaients per el cos, tenir totes les vitamines, calories,... i endemés aportacions alimentàries que ens hem de fer per tal de no esdevenir malalts.
 
Crec que entre tots els col.laboradors que hem passat, i els dietistes que han vingut, hem donat tot allò que sabem de les nostres experiències. Aportacions enriquidores, que fan, juntament amb les col·laboracions que busquem en el carrer, un programa amè, i que alhora ens escolti un nombre de persones considerable.
 
Bé, pel que fa avui, parlarem d'un altra nutrició-alimentació, que també ens és imprescindible: la nutrició espiritual.
 
Com ens nodrim en aquest aspecte?
En el transcurs de la vida, des de que naixem fins quan volem marxar d'aquest món, segurament ens anem alimentant de diverses conclusions, experiències, vivències, que fan que podem tenir una vida més o menys desitjada, tal com la volem.
 
Però és aquesta vida la que ens pertoca viure?
Cerquem la veritable felicitat, si és que aquest és el màxim d'aspiració?
 
Com suportem aquesta pressió diària del nostre entorn?
Tot el nostre pensament va dirigit a una evolució per trobar, al final, una vida plena?
 
Molts entesos, apunten que aquest 2012, és un any de forts replantejaments, per tal d'esdevenir uns homes nous, l'home evolucionat, i que agafarà la trajectòria de la construcció de una societat més fraternal i amb germanor.
 
Segurament, molts, com que hem nascut en un entorn familiar religiós, de petits ens han alimentat de la pregària que ens ha ensenyat, la mare, el pare, l'àvia,... i també hem après de persones que ens han precedit.
 
Tot el bagatge que ens han transmès segurament ens ha estat útil fins a certa edat, però en arribar en el propi coneixement, en les nostres pròpies conviccions, ens hem hagut de replantejar tota la herència que hem rebut, i per ser, tal volta més coherent amb els nostres pensaments, hem trobat la frase, el pensament,l'experiència, la vivència, que ens fa viure la nostra plenitud.
 
D'aquest nodriment en parlem avui. Com tu vius la teva plenitud interna, que fa que puguis exterioritzar-la i demostrar als teus més propers l'alegria de la vida.
 
Si vols participar en el programa, tu que ens escoltes, fes-ho trucant al 93 795 79 12.