Bona tarda/nit a tothom, una vegada més ens trobem a la sintonia de radio Arenys al programa el punt de l’interrogant, per tal de desenvolupar un nou tema, dins del tema que venim tractant aquest mes, amb el títol de…ESTEM PERDUTS I NO SABEM CAP A ON ANEM?.
En general quant escolto  parlar a la gent, veig alguns programes a la tele, veig les noticies o les escolto per la radio, el missatge que em donen, es que estem tots perduts i no en tenim ni idea de com ens en sortirem de tot .
Hi ha molta gent a l atur, els pre-jubilats, molts estrangers que no troben feina, el jovent, que no te gaires possibilitats socials; i  de vegades , quant et parlen de tot això, tens un sentiment de que no saps com ens en  sortirem de tot plegat. La por ens te a tots molt garratibats…
Davant de tot  això, la majoria de gent ens sentim perduts, sense timó, i busques una referència per guiar-te i llavors veus que d’una banda hi han els indignats que han sortit al carrer a tot el món, molts  països àrabs demanant més pa, més dignitat, com per exemple, a l Aràbia Saudí que les  dones no poden conduir cap mena de vehicle, etc, etc. I això també et fa veure que hi ha gent que es mou, que vol un canvi i això també es una esperança. Sembla que de mica en mica comencem tots a veure les coses d’un altre manera.
Serà qüestió de tenir paciència i veure com continua tot plegat,esperant que el sentit comú, la honestedat , la tolerància i la feina siguin totes plegades, les eines principals per tal de sortir d`aquest model social que no funciona.
El tema del programa d’avui ja el teniu servit.
Que en penseu de tot plegat…?
Com us agradaria que fos la nova societat…?
Moltes gracies.