Bona tarda a tothom el tema D'avui es pot interpretar de moltes maneres, quina es la teva llum? Que es el que et motiva?, quina es la sol-lucio al teu problema? Quin es el motor de la teva vida? L'amor?, l´il•lusió? Els projectes de vida? Etc..etc.

Hi han tantes motivacions com persones hi han en aquest món, i   cada un té un projecte de vida o  D'altres coses diferents, les il·lusions també, L'amor pels pares , fills, parelles, parents, etc..etc.

La nostre llum pot ser que en un moment donat de la nostre vida en que tot  ho veiem fosc i estem perduts ens ajuda a trobar un camí per sortir-nos D'aquestes situacions. Per exemple, quant un a perdut la feina, cosa la qual a tothom li pot passar, hi ha persona que es tanca en banda i no pot veure que aquesta pot ser una oportunitat per tal de millorar la situació de la seva vida, el més provable es que s'enfonsi, però sempre a tot hi ha una solució, la calma per poder veure les situacions pot ser la nostre llum a totes aquestes situacions.

Hi ha persones que sempre veuen la llum de les coses de la vida , i  d'altres que semblen que porten les ulleres de sol de màxima filtració i no veuen mai la llum.

I a vosaltres els oients i contertulians, que us mou?, quina es la vostre llum?.

El tema està servit, que us sembla a tots?, anem a trobar la llum?.