Podríem dir que si sabem sortir de l'entorn que ens ofega, hi han moltes maneres de sortir-ne i podem trobar la que sigui més adient en aquell moment.
 
Podríem dir que no, ja que a vegades l'emergència en aquell moment de solucionar un problema o una feina, fa que sigui difícil de sortir d'aquell entorn de manera immediata, per tant ens seguim ofegant.
 
Anem a veure maneres per sortir-nos del ofeg:
1) Proposo respirar i pensar en fer un descans i buscar una altre manera d'abocar el problema, aquest aturar-se ens pot proporcionar eines més resolutives.
2) Buscar ajuda exterior, si el problema ens està absorbint, podria ser que estiguéssim fent alguna feina que no ens pertoca, això ens permetria delegar.
3) Durant un moment tancar els ulls per fer un distanciament, que ens pot ser molt productiu, i d'alguna manera esperar un pensament que sigui inspirador per sortir-nos d'aquest estat opressiu.
 
Podríem anomenar més mètodes, us animo a que m'ajudeu i expliqueu algun que us funcioni a vosaltres, perquè tinguem més eines quan sorgeixi aquesta situació.