El tema d'avui, és tant quotidià, que molt probablement, no hi donem la importància que té el saludar.
El saludo és una forma cortès en que una persona fa notar a una o altres persones, la seva presència, a través de la qual comença una conversa, si escau, el 99% dels casos és així, doncs el sol fer de saludar, un rep una contesta, tret de l'excepció.
Jo ara, saludo a tots els qui ens escolten, i compto que en el decurs d'aquest programa, darrer de l'any, truqueu al programa, tant sols per saludar i dir, si voleu, la vostra. al
telèfon a trucar és el 93 795 79 12.

Hi han moltes maneres de saludar:
  • hi ha salutacions de desig, la majoria: Bon dia, Bona tarda, salut,... totes elles de desig de prosperitat.
  • salutacions de comiat: adéu-siau, fins un altre, arreveure,...
  • salutació amorosa: que pot ser amb una mirada, dir t'estimo.
Salutacions com la militar, la de donar la mà, una abraçada, són d'altres expressions que l'home ha anat trobant al llarg de la història, per tal d'establir una aproximació amb l'altre. Jo tinc una cosa per a dir-te, i per tant una forma senzilla per apropar-me és dirte hola, i a partir d'ara hi ha una connexió que pot ser d'un instant, o bé fer-la extensiva.

Nosaltres saludem?
per exemple, al matí, ja no dic dins a casa, però quan sortim al carrer, saludem a qui se’ns creuen pel camí? o al fet d'anar a l'idea, ens priva de veure a qui se’ns apropa?
Jo ara vull saludar a tots els qui participen en el punt de l'interrogant. I quan saludem, ens limitem a dir un "hola, adéu", o bé també saludem amb un "hola, que tal, com et va?
Us ha passat mai que pel sol fet de que ens hagin saludat, ens han allunyat de la preocupació que portem?
Però bé, el que volem avui, en el programa, es que participis tu, el qui ens escoltes, truca al 93 795 79 12; saluda'ns