Som el què mengem?

som el que mengem ja que de fet el nostre organisme es suministra de cada un dels aliments que ingerim durant el dia a dia i els anys per nutri totes les cél·lules i teixits del nostre cos.

El tipus d'alimentació i els hàbits afecten directament el nostre estat físic i anímic, doncs l'organisme necessiita una dieta equilibrada, rica en nutrients i lliure d'acessos per tenir un correcte funcionament i un bon rendiment durant el dia.

L'estat del cos es reflexa des d' un anàlisi de sang, fins al nostra estat d'ànim.
Quelcom tant important com nutrir i cuidar-nos amb constància és imprescindible per tenir un bon to físic que ens acompanyi tota la vida.

Igual de vital és en la nostra alimentació mantenir una activitat física, diària, saludable, rebre ratxos del sol, controladament (15 minuts diàris), respectar uns horaris de la son i del descans.

Una hidratació d'aigua constant de manera interna i externa i higiènica serà una aportació per el cos beneficiosa i agraïda.

Cuidar-nos en aquest sentit, ens ajudarà a trobar-nos millor, no només físicament, sinó, que també en el nostre estat d'ànim, estarem més equilibrats, fisica i mentalment i així poder gaudir d'una millor qualitat de vida, amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.

Les relacions humanes, interpersonals, són igual d'importants per alimentar-nos emocionalment, i enriquir-nos de la vida, no només hem de cuidar-nos de fora cap a dintre, sinó que també de dintre cap a fora.

Tot el que fem al llarg de la nostra vida, alimentar-nos, cuidar-nos, dormir, viatjar, estimar,...(etc) es reflexarà en el nostre cos i ànima per acompanyar-nos sempre,en ser tal i com som.