Programa del Dimarts 27 de Març de 2012.
Bona tarda a tothom.

Una setmana mes ens trobem aquí a Radio Arenys per tal de parlar del tema que ja veníem tractant tot el mes de Març, amb el títol genèric dels "escàndols socials".

Avui ens podríem centrar en veure com es podria controlar i evitar aquest tipus de situacions que crea'n un malestar en la societat d'un país esdevinguen de "rebot" una de les possibles causes d'empobriment general (tan a nivell social com a nivell moral).

A  nivell social ens trobem que persones amb responsabilitats de diner public posen les mans a la caixa,provocan que en general hi hagi un desencís general. Que es pot fer per evitar aquestes perversitats?.

A nivell moral al poble ens trobem que tot això, afecte molt a l'estat d'ànim general, dons no saben que poden fer nosaltres la gent de peu. Com trobar sol.lucions a totes aquestes situacions?.

Per desgràcia el color que tenen les persones que fan això es multicolor. A on son les persones de paraula?. Les polítiques que esdevindran a partir d'ara han de ser de transparència. perquè sinó, no tindrà sentit la democràcia.

El que està fet, fet està
. Ara sortiran lleis per portar tot el control general, amb excepcions. Perquè hi han excepcions?...... No hauríem de passar tots pel mateix raser?.

Crec que hauríem de buscar entre tots solucions i obligar als nostres representants polítics a que signin els compromisos que calguin per tal de ser transparents amb els diners del poble, que som tots, independentment del color del partit i dels seus ideals.

El que no es pot permetre es que es donin casos com els que estem veient darrerament.
Cal trobar solucions

Tinc moltes preguntes, encare estic buscant respostes.
M'ajudeu a cercar·les?, el tema està servit.